„#Stamacasă cu Artacul, #revenim cu optimism”

Pandemia Covid19 a reușit să transforme începutul lui 2020 într-unul incert, plin de încercări, pentru întreaga omenire.

Dintr-odată ne-am trezit că indiferent de locul în care ne aflăm, trebuie să luăm măsuri de precauție pentru a diminua amploarea năpastei care s-a abătut. Dintr-o lume în care fiecare vorbea și se comporta conform limbii și culturii proprii, am ajuns să vorbim aceeași limbă; limba lui #staiacasa și #suntemuniti.

În orice provocare, indiferent de momentul în care apare, trebuie să privim cu optimism către viitor. Viitorul ni-l plăsmuim în funcție de gândurile, vibrațiile și cunoștințele pe care le avem. Tocmai din acest motiv, astăzi, luând atitudine împreună, stând acasă pentru o perioadă limitată, vom putea să ne regăsim în scurt timp, într-o societate sigură și responsabilă.

Tocmai din acest motiv, voluntarii Artacul, împreună cu profesioniști și iubitori ai muzicii, s-au unit pe refrenele, notele și vibrațiile sunetelor și cuvintelor, și au creat cântecul „ #Stamacasă cu Artacul, #revenim cu optimism”.

Suntem convinși că împreună, prin arta cântecului și a cuvântului vom da o valoare psihologică pozitivă încercării #staiacasă, iar revenirea socială va fi realizată cu calm, precauție și responsabilitate. O minte ce vibrează în concordanță cu sufletul, o societate ce vibrează și se ghidează pe muzica raționamentului și a umanului, vor ieși întotdeauna învingătoare, indiferent de încercare.

Suntem convinși că piesa „#Stamacasă cu Artacul, #revenim cu optimism” – marcă Artacul -, este uniunea dintre încercările actuale, vibrațiile pozitive ale artei, precum și psihologia gândului pozitiv și rațional al lui „împreună reușim, împreună revenim responsabil în societate”.

Acum, #Staiacasă și fii pregătit să #revenimresponsabili în societate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *