„Golden Voices” este un concurs de interpretare vocală în care tinerele talente își pot demonstra aptitudinile și abilitățile personale.

Concursul se organizează încă din 2003, având denumiri diferite de-a lungul anilor. În ultimi doi ani concursul poartă denumirea de Golden Voices și se desfășoară în două secțiuni, Concursul de Interpretare Vocală în limbă maternă / străină, respectiv Concursul de Interpretare în limba turcă. Elevii care obțin premii în cadrul acestor concursuri pot fi invitați de către echipa de organizare a International Festival of Language and Culture (un amalgam de povești, dansuri și cântece internaționale inspiraționale ) să reprezinte România, cu tot ce înseamnă cultură, costume, tradiții și dansuri, la festivalurile din diferite țări.

Câștigătoarele concursului Golden Voice, din Bucureti.Elevii talentați din țară au concurat la Golden Voice de la ICHB Colentina.Tinerii talentați au participat la concus în două categorii,în limba turcă, limbate maternă și modernă. Câștigătoarele au fost Iulia Perpelela la categoria limba maternă și modernă, iar Oana Neagu la categoria limba turcă.Cele două eleve vor face parte din Festivlaul IFLC 2020 (Festivalul Internațional de limba şi cultura) în tările diferite în cursul anului acesta. De asemenea, locul doi și trei au fost premiați cu o anumită sumă de bani.